• Previous
  • Next

Hengelsport- en visbotenbeurs Utrecht

Nog een kleine maand wachten en dan is het weer zover, de Hengelsport- en Visbotenbeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht! Op 1,2 en 3 december 2017 worden de deuren weer geopend voor de grootste en meest gezellige witvisbeurs van Nederland.

Evezet pakt dit jaar groter uit dan ooit. Naast de vertrouwde voerstand van Evezet, waar u weer terecht kunt voor al uw vragen en leuke aanbiedingen, zal ook Rapture, Marukyu en niet te vergeten Frenzee aanwezig zijn op de beurs. 

Rapture zal weer vertegenwoordigd worden door het Rapture Streetfishingteam. Zij zullen regelmatig een demonstratie geven met de geweldige materialen van dit Italiaanse roofvismerk.

Marukyu heeft weer een volledig nieuwe range lokvoeders die geïntroduceerd zal worden in Utrecht. De Natural series, zoals Marukyu ze heeft genoemd, heeft de focus liggen op grote vis. 100% natuurlijke ingrediënten en een extreem lokkende werking!

Frenzee heeft weer een ruim assortiment accessoires op de markt gebracht voor de zitkist. Het 360° BRACKET en CAMLOCK SYSTEM zorgt ervoor dat uw accessoires altijd in de juiste stand staan. Gemakkelijk in elke gewenste richting te verstellen door het speciale LOCK Sytem.

Evezet zal voor aankomend seizoen met een nieuwe lijn additieven op de markt komen. Nog geconcentreerder en in heerlijke geuren die de vis niet kan weerstaan. Ook op het gebied van commercial vissen hebben wij niet stil gezeten en hebben we weer de nodige nieuwe producten voor u als visser ontwikkeld.

U komt toch ook een kijkje nemen op de Hengelsport- en Visbotenbeurs?! U kunt ons vinden met o.a. Evezet en Rapture op standnr. 17 en Frenzee en Marukyu op standnr. 164.

Tot dan!!!