De Trabucco Max Plus nylon range is een mooie complete serie.
Een kwalitatief hoogwaardig product tegen een zeer goede prijs.
Verkrijgbaar voor alle soorten visserij.

De Max Plus Allround is een nylon die goed te gebruiken is voor elk type visserij. Het maken van onderlijnen en gebruik op de molen is ook geen probleem. Te gebruiken voor zoet én zoutwater visserij. Verkrijgbaar op 150, 300 en 1000 meter spoel.

De Max Plus sinking is een snel zinkende lijn die geweldig te gebruiken is op de match of feeder. Deze lijn is een echte krachtpatser en kan vele situaties de baas! Verkrijgbaar op 150 meter spoel.

De Max Plus Carp is een zeer gespecialiseerde lijn, speciaal voor grote vissen die veel weerstand bieden. Een nylon met zeer goede knoop kracht. Verkrijgbaar op 150, 300 en 1000 meter spoel.

De Max Plus Specimen is ontworpen met een speciale formule. Het is een stijve lijn die zeer goed geschikt is voor de feeder of de match hengel. Verkrijgbaar op 150 meter spoel.

De Max Plus Spinning is een echte lijn voor de roofvisser. Een nylon speciaal ontworpen voor het vissen met kunstaas. Door de stijve lijn is een snelle reactie in het water mogelijk en zal het kunstaas op een naturrlijke manier door het water bewegen. Verkrijgbaar op 150 meter spoel.

De Max Plus Phantom is de "ghost" lijn in de Max Plus range. Het nylon is kristal helder en dus bijna onzichtbaar in het water. Voor elke molen visserij is deze lijn geschikt. Voor de zeevisserij in het bijzonder omdat door de stevige knoop kracht er goed onderlijnen gemaakt kunnen worden met meerdere haken. Verkrijgbaar op 150, 300 en 1000 meter spoel.

De Max Plus Bolo is een licht paarse lijn die zeer slijtvast is. Deze lijn is niet gevoelig voor slijtage door geleide ogen van de hengel of schuifdobbers. Verkrijgbaar op 150 meter spoel.

De Max Plus Super Sea is een licht blauwe lijn die zeer geschikt is voor zeevissen, zelfs bij zeer helder zeewater. Door een zeer goede behandeling van deze lijn is deze weinig gevoelig voor zout water en zonlicht. Door de geweldig zachte lijn is deze voor het knopen uitmuntend. Verkrijgbaar op 150, 300 en 1000 meter spoel.

De Max Plus Bolentino is een speciale zeevislijn. Hiermee kunnen de echt sterke en strijdlustige vissen uit de zee worden getakeld zonder enig probleem. Een zeer gevoelige lijn die elke beweging op de top laat zien. Verkrijgbaar in 150, 300 en 1000 meter spoel.